Îmbătrânirea pielii, ridurile și beneficiile utilizarii colagenului!

Îmbătrânirea pieli conduce la aparitia ridurilor, insa noul produs Kollagen Beauty aduce beneficiile colagenului intr-o fiola practica de baut!

S-a dovedit că, începând cu vârsta de 25 de ani, producția proprie de colagen incepe sa scada. Factorii externi pot, de asemenea, să accelereze acest lucru. Vitamina A, zincul și biotina sunt importante pentru menținerea pielii normale. Desigur, putem oferi organismului informații nutriționale, dar în multe, organismul nu asimileaza mineralele și vitaminele. Dar este esential pentru piele si organism. Prin urmare, consider că utilizarea unui supliment alimentar în astfel de cazuri este foarte utilă, mai ales că nu este dăunătoare. Pielea este cel mai mare organ al nostru și ne învelește ca o haină de protecție. La o vârstă fragedă, pielea este fermă, elastică, netedă și frumoasă. Stochează apă și nu are riduri, dar formarea colagenului scade de-a lungul anilor. Deci pielea devine mai subțire, mai puțin elastică și se dezvoltă ridurile.

Ce este sistemul Kollagen Beauty?

System Kollagen Beauty Doppelherz este un supliment alimentar care este disponibil numai în farmacii. Fiecare doza unica conține 2,5 g de colagen sub forma de peptide. Sunt absorbiți de corp foarte bine. Sistemul de colagen Beauty conține pentru fiecare sticlă o combinație de peptide de colagen, vitamine, minerale și extract de fructe de acai.

Eu beau o sticlă de colagen în fiecare dimineață după micul dejun. Gustul îmi amintește de pepene Lychee, puțin fructat și ușor acru și cu gust delicios. Efectul este vizibil numai după 4-8 săptămâni. Îmi iau colagenul pentru un timp scurt și am o senzație bună. Deoarece studiile au dovedit că peptidele de colagen reduc adâncimea ridurilor, cresc elasticitatea pielii și se schimbă pozitiv. Pielea devine mai elastică, mai fermă și profunzimea ridurilor este redusă.

Îmi place combinația de ingrediente și am încredere în marca Doppelherz. Am menționat că produsul este disponibil numai în farmacie? Îi cunosc drept un brand deja de la bunica mea, care a băut întotdeauna sucul - care, însă, nu are nicio legătură cu acest produs în sine. Marca Doppelherz are o tradiție îndelungată și oferă o varietate de vitamine, minerale și ingrediente speciale de înaltă calitate pentru un stil de viață activ și sănătos. Mă simt frumoasa și aș dori să păstrez acest lucru mult timp. Desigur, mă hrănesc bine și nu contez doar pe suplimente alimentare.

O sticlă de băut este suficientă pe zi. Ingredientele pe care le enumăr pe scurt:

Flaconul de 25 ml de Kollagen Beauty Doppelherz conține 2,5 g de peptide de colagen
160 μg de vitamina A, 5 mg de zinc și 150 μg de biotină contribuie la menținerea pielii normale
150 μg cupru este important pentru pigmentarea normală a pielii și formarea țesutului conjunctiv
80 mg de vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului și la funcționarea pielii
3 mg de vitamina E contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ
100 mg pe extract de acai
Fiecare pachet conține 30 de sticle de băut

Mai multe amanunte gasiti aici https://sam-distribution.ro/kollagen-beauty-30-fiole-buvabile-doppelherz/