Suplimente pentru probleme sexuale cu potenta

Disfuncția erectilă este o afectiune din ce în ce mai frecventa, potrivit statisticilor, fiecare al treilea barbat se confruntă cu asfel de episoade. De fapt, problemele grave de erecție, inclusiv incapacitatea de a ajunge la orgasm sau de a menține o erecție în timpul actului sexual, se datorează în principal vârstei. Potrivit cercetări, aproximativ 4% dintre bărbații cu vârsta peste 50 de ani și aproape 50% dintre bărbații cu vârsta peste 75 de ani suferă de disfuncție erectilă. Cu toate acestea, se pare că și tinerii de peste 25 de ani se luptă cu probleme sexuale. Din fericire, puteți comanda pastile potenta din ferme online și puteți începe să luptați eficient împotriva disfuncției neplăcute.

Ce este Potența?

Potența la barbati, reprezinta dorința de a avea relații sexuale, combinate cu capacitatea fizică a lui efectua. Potența unui bărbat este considerată normală dacă acesta este capabil să întrețină relații sexuale. Potența afectată adică disfuncția erectilă, este definită ca imposibilitatea de a obține sau de a menține o erecție puternică, suficient de mult timp pentru satisfacția sexuală. Este adesea asociata cu ejacularea precoce.

Tulburare de potențial - cauze

Există două motive principale pentru scaderea potențiale:
- Impotența fizică, apare ca urmare a bolilor organice. Dorință slabă sau aversiune totală, este definită ca impotența mentală. Mai este cunoscut ca și impotentă nespecifică. Un disconfort minor afectează funcțiile altor organe. In general impotența poate fi o manifestare a unei boli grave. Următoarele afectiuni majore pot duce la disfuncție erectilă: psihogenă, neurogenă, endocrină, arterială, organică, traumatică. Tulburările psihogene pot apărea din cauza:

  • Dependenței - alcoolismului
  • Lezarea discurilor intervertebrale
  • Scleroza multiplă
  • Neuropatia toxică periferică
  • Boala Parkinson.

În cazul tulburărilor endocrine, 90% din impotența hormonală se datorează diabetului. O teorie este că menținerea nivelului normal de zahăr din sânge va preveni atât impotența, cât și alte complicații ale diabetului. Alte afectiuni hormonale și deficiente, rezultate din afecțiuniile glandei tiroide și ale hipofizei nu numai că afectează erecția, ci și reducerea libidoului.

Tulburări arteriale care afectează potențiale:

  • Hiperlipidemie (nivel mare de colesterol în sânge sau trigliceride)
  • Ateroscleroza aortei
  • Cardiace bolile.
  • Hipertensiune arterială

Cu un flux sanguin insuficient, penisul crește lent sau deloc. Depunerile de colesterol de pe peretii vaselor de sange, reduc canitatea de sange care circula catre inima si pot face acelasi lucru cu penisul. În majoritatea cazurilor, ateroscleroza provoacă impotență.

Alcoolul se numără printre cele mai frecvente cauze ale disfuncționalităților și tulburărilor de potențial. Prea mult alcool poate duce la probleme de erecție. Potrivit rapoartelor medicale, alcoolul are un efect depresiv. Aceasta înseamnă că vă afectează capacitatea de a gândi, de a vorbi și de a vă mișca, în timp ce scade starea de spirit și reduce dorința sexuală, afectând-vă în mod direct erecția. Cercetările arată că abuzul de alcool pe termen lung poate duce la disfuncție erectilă (până la 70% dintre bărbați).

Infecții gingivale

Ce este comun între gingii și penis? Nimic la prima vedere. Dar parodontita cronică poate duce la un risc crescut de disfuncție erectilă, potrivit studiilor. Faptul este că boala gingiilor este un indicator negativ la sănătatea generală și este direct legată de risc de boli de inimă, un alt factor de risc pentru disfuncția erectilă.

Fumatul

Fumatul are un impact negativ asupra tuturor indicatorilor de sănătate, inclusiv asupra sănătății sexuale. Deoarece erecția este cauzată de o creștere a fluxului sanguin către penisul unui bărbat, scăderea fluxului sanguin poate duce la probleme de erecție. Cercetările științifice confirmă faptul că fumatul este principala cauză a disfuncției erectile la bărbații tineri. Din fericire, acest lucru este reversibil. Renunțarea la dependență duce la creștere a performanței sexuale în 75% din cazuri.

Stresul

Funcția penisului este dependentă de creier, astfel și prea mult poate să interfereze cu capacitatea unui bărbat de a susține o erectie. Chiar dacă un bărbat își dorește cu adevărat să facă sex, stresul sever îl va afecta. Lipsa de atașament față de partenera ta poate face erecția dificilă.

Tratamentul problemelor sexuale

Nu se poate spune că tulburările de potențial sunt sfârșitul vechilor sexuale a unui bărbat. Tratamentele pentru potenta care restabilesc în mod eficient funcțiile sexuale sunt disponibile în revista și farmacii online. Medicina modernă poate ajuta la prelungirea vieților sexuale. Deoarece sexul acesta este singurul proces combinat al actelor fiziologice umane, succesul său depinde de ambii participanți.

Medicamente pentru probleme de potențială

Tianli-Naturalpotent.ro are o gamă largă de suplimente pentru potenta precum Toot up 

https://tianli-naturalpotent.ro/toot-up/  care pot fi achiziționat fără prescripție medicală. Compozitia acestor produse conține ingrediente care sunt sigure pentru sănătatea unui bărbat și nu interferează cu funcțiile corpului. Trebuie spus că substanțial conținute în aceste produse cu un efect pozitiv asupra vechilor sexuale și a funcționării tuturor organelor interne.